Connect with us

Virtual live

Event programme

Published

on

Event Schedule 25th July (Saturday)

Event Time••• 2PM – 7PM

 2.20 – DJ Gich (20 mins)

20– 2.35– Onyango Underage (15 mins)

2.35- 2.40 – Life Insurance (Susan) (5 mins)

40 – 2.55 – DJ Duez (15 mins)

2.55 – 3.00 – Miamu Properties (5mins)

3.00 – 3.15pm – Italy

Belgium (10mins)

SWEET-TOOTH AND WORLD REMIT ADVERT (5mins)

3.15 – 3.25- Helb (10 mins)

3.25 – 3.45pm– Storytelling Wangari The Story teller (20mins)

3.45pm – 4.15 – Sir Elvis (30 mins)

4.15pm – 4.20 – Robinson Kamaa Bites Ltd (5 mins)

4.20 – 4.30pm – Switzerland

Dubai (10mins)

4.30 – 5.00pm – Taffi Traditional dancers (30 mins)

5.00pm – 5.10pm – Shammah Splendid School (10 mins)

5.10pm – 5.30 – DJ Duez (20mins)

5.30 – 5.35 – Mrs Seed (5 mins)

5.35pm – 5.50pm – France

Netherlands (Matasyo)

Netherlands (Kadogo) (15mins)

5.50pm – 6.00pm – DJ Duez (10 mins)

6.00pm – 6.05pm – Germany (5mins)

6.05 – 6.25pm – Jahmbo Afreeka Band (20 mins)

6.25pm – 6.35pm – MC Vote of thanks

6.35 – 7pm – DJ Gich 

END!

Event Schedule (Sunday)

AFTERNOON 26TH JULY 2020

2PM – 7PM

2pm – 2.15 – DJ Gich (15 mins)

2.15 – 2.30 (PRAISE AND WORSHIP) PCEA CHURCH (15mins)

  1. 2.30 – 3.00 – Omondi Felix (30 mins)
  2. 3.00 – 3.10pm – Kenya Diaspora Alliance UK (10 mins)
  3. 3.10 – 3.25 – DJ Gich (15 mins)
  4. 3.25 – 3.35 – HELB (10 mins)
  5. 3.35 – 3.40 – DJ Duez(5 mins)
  6. 3.40 – 3.50 – Shammah Splendid school (10 mins)
  7. 3.50 – 4.10 – Storytelling (Usifu Jalloh) (20 mins)

9) 4.10 – 4.15 – Switzerland (5 mins)

  1. 4.15 – 4.20 – America (5mins)
  2. 4.20 – 4.25 – Scotland (5mins)
  3. 4.25 – 4.35 – DJ Gich ( 10mins)
  4. 4.35 – 4.40 – Miamu Properties (5mins)
  5. SWEETOOTH ADVERT AND WORLD REMIT (5MINS)
  6. 4.45– 5.30 – Band (45mins)
  7. 5.30 – 5.40 – SEKK Community (10mins)
  8. 5.40– 5.55- DJ Duez ( 15mins)
  9. 5.55 – 6.05 – AMG Realtors (10mins)
  10. 6.05 – 6.15 – DJ Duez (10mins)
  11. 6.15 – 6.20 – Income protection Insurance (Primrose) (5mins)
  12. 6.20 – 6.40 – DJ Gich (20mins)

22) 6.40 – 7pm – MC – See you next year dates announced, special thank you to all participates……

END!!!!!!!!!!!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *